Няма две мнения по въпроса: Дженифър Кулидж отново и се забавлява...Американската

...
Няма две мнения по въпроса: Дженифър Кулидж отново и се забавлява...Американската
Коментари Харесай

Дженифър Кулидж получава награда „Бухнал пудинг“

Няма две отзиви по въпроса: Дженифър Кулидж още веднъж и се забавлява...

Американската актриса, чиято кариера се възроди след премията „ Еми “ за ролята й на Таня Маккуоид-Хънт в фамозния сериал на НВО, беше оповестена за Жена на годината за 2023 година от театралната натрупа „ Бухнал пудинг “ на Харвардския университет, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Бухнал пудинг “ е най-старата театрална организация в Америка и една от най-дълголетните в света. От 1951 година годишно присъжда тази премия на дами, „ които имат дълготраен и впечатляващ принос в света на развлеченията “.

Кулидж, която също играе знойната майка на Стифлър в „ Американски къс “ и мъдрата маникюристка Полет във филмите „ Професия русокоска “, израства в региона на Бостън, щата Масачузетс.

„ Ние сме толкоз разчувствани да приветстваме Дженифър Кулидж още веднъж в нейния роден град и в Харвард, емблематичната конюнктура на „ Професия русокоска “, сподели координаторът на премиите Мъж и Жена на годината Мая Дъбин. 

Сред предходните носители на премията Жена на годината са Мерил Стрийп, Вайола Дейвис и Деби Рейнолдс. Миналата седмица Боб Оденкърк бе разгласен за Мъж на годината на „ Бухнал пудинг “.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР